Vymazání kontaktu

Vymazání kontaktu odstraní veškerá uživatelská data kontaktu (uložené jméno, název kontaktu, další data jako datum vytvoření, datum poslední zprávy, a další údaje).

Volitelně je také možnost vymazat u telefonního čísla veškeré přijaté nebo odeslané zprávy (u těchto zpráv dojde k zamaskování telefonního čísla a zprávy).

Stále potřebujete pomoci? Napište nám Napište nám